Kondiciona vožnja

kondicijska_voznja-header

Bojite se vožnje? To je prošlost…

Ne ide Vam parkiranje? Nije to ništa čudno kada i nemate toliko prijeđenih kilometara u gumama. Ništa zato. Uz instruktore Auto škole Hajduk i kondicijski sat vožnje – sve će vam biti lakše. Krenimo!

Vještina stečena u autoškoli, bez obzira da li ste nakon stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom vozili ili ne, nije nestala, ona je u vama prisutna, ali je zbog vozačkog ne sudjelovanja u prometu (ne vježbanja) izgubila onaj sjaj točnosti i vještine usklađenosti i uglađenosti pokreta što se može riješiti samo vježbom i treningom.

Zato je kondiciona vožnja namijenjena svim onim vozačima koji nisu dugo vozili, a htjeli bi uz stručno vodstvo educiranog instruktora vožnje obnoviti i osvježiti znanje iz prometnih propisa, spoznati novosti vezane uz tehnike upravljana vozilom te dobiti više informacija o samom vozilu prije nego samostalno krenu u promet.

Tehnikom komentirane vožnje i korištenjem osnovnih elemenata defanzivne vožnje, trening ima za cilj povećati znanje i umijeće tehnike vožnje sa ciljem optimalnog korištenja vozila i sigurnije vožnje.

Sam program prilagođava se prema individui polaznika, a o tome ovisi duljina trajanja kondicijskog treninga – vožnje.

Instruktori u školi su educirani i strpljivi. Proći će s vama različite rute na našim cestama kako biste bili spremni na sve izazove u prometu. Nakon sata bit ćete sigurniji u svoju vožnju, parkiranje Vam više neće biti komplicirano i moći ćete bez problema odvoziti koju god rutu poželite.

Auto škola Hajduk – tradicija i kvaliteta!

 

Kondiciona vožnja

– namijenjena je svima koji posjeduju valjanu vozačku dozvolu, a nisu dugo upravljali vozilom te im je potrebno vježbanje za stjecanje vještine za samostalno upravljanje motornim vozilom

– program je individualan te se u potpunosti prilagođava svakom korisniku

– tijekom vožnje vrši se analiza pogrešaka kod upravljanja vozilom

– obuka se ciljano usmjerava prema poboljšanju te dovodi do sigurnog upravljanja vozilom

– na raspolaganju su Vam sva vozila Auto škole Hajduk

– prilikom obuke možete koristiti i vlastiti automobil

– kondiciona vožnja je u trajanju od najmanje jednog školskog sata (45min)

– obavezno posjedovanje valjane vozačke dozvole

– polaznici Auto škole Hajduk danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti kvalitetu obuke.

VAŠA ISKUSTVA

„Zbog duljeg vozačkog ne sudjelovanja u prometu pojavila mi se nelagoda, nesigurnost i strah od ponovnog sjedanja na vozačko sjedalo. Mislila sam da više ne znam gdje je spojka, a gdje kočnica. Nakon odvožena četiri sata kondicione vožnje u Auto školi Hajduk, vratilo mi se samopouzdanje. Sada vozim kao kakva iskusna vozačica.“

Maja V.

„Vozački ispit položio sam u Dubrovniku prije pet godina. Sada živim u Splitu, koji je u tehničkom smislu deset puta zahtjevniji za vožnju. Zato sam se odlučio na kondicionu vožnju u trajanju četiri sata. Sve pohvale svom instruktoru i Auto školi Hajduk.“

Miho D.

”Polagala sam 2001. godine i nisam nikada vozila autocestom. Na poslu sam dobila auto i obavezu svakodnevne vožnje autocestom. Nakon četiri sata kondicijske vožnje autocestom, sam kompletno uspjela svladati vožnju autocestom.”

Deana B.

Facebook